Uvjeti korištenja

Svi materijali i informacije objavljeni na ovoj web stranici podložni su zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove web stranice smatra se kršenjem autorskih prava i može rezultirati podnošenjem sudskog zahtjeva. Pristupanjem ovoj web stranici i korištenjem informacija na njoj, korisnici prihvaćaju uvjete i pravila navedena u nastavku. Posjetom početnoj stranici smatra se da ste suglasni s niže navedenim pravnim uvjetima:

Tumačenje, primjena i pravni učinci korištenja ove web stranice podliježu zakonima Republike Hrvatske. Tvrtka Hotel Astoria d.o.o. ne preuzima odgovornost za pravne posljedice koje ova web stranica može imati u drugim državama iz kojih korisnici pristupaju sadržajima, te se smatra da je pristup izvršen slobodno i uz punu odgovornost korisnika.

Zabranjena je neovlaštena upotreba informacija u komercijalne svrhe, kao i distribucija istih trećim stranama. Informacije o proizvodima i uslugama na ovoj web stranici smatraju se točnima u trenutku unosa, s mogućnošću odstupanja od stvarnog stanja u trenutku pristupa korisnika. Tvrtka  Hotel Astoria d.o.o.  neće snositi odgovornost za poslovne ili privatne odluke, štetu, gubitak ili troškove bilo koje vrste koji proizlaze iz informacija dostupnih na ovoj web stranici. Zadržavamo pravo izmjene podataka na web stranici u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

Strogo je zabranjeno reproduciranje, umnožavanje ili distribuiranje fotografija, dizajna, sadržaja, ponuda i logotipa bez izričitog pisanog odobrenja tvrtke  Hotel Astoria d.o.o., osim ako se koriste u osobne svrhe uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.