Certifikat ODRŽIVOG HOTELA

Misija

Postojanošću, pouzdanošću i sigurnosti naših usluga zadovoljavamo zahtjeve naših gostiju. Gosti su svrha našeg postojanja i prema njima se tako i odnosimo. Svojim gostima uvijek garantiramo kvalitetu i sigurnost usluge.

Vizija

Poduzeće Best Western Premier  Hotel Astoria d.o.o., se implementacijom standarda zelenog poslovanja, želi što jače afirmirati na tržištu. Kvalitetom i sigurnosti, nastoji se uzdići među poduzećima koja pružaju iste ili slične usluge, urezati se duboko u svijest kupaca i postati jedno od vodećih poduzeća u oblasti turizma i hotelijerstva na teritoriji Republike Hrvatske i šire.

Politika zelenog poslovanja

Best Western Premier  Hotel Astoria  prepoznaje potrebu očuvanja okoliša, održivog razvoja u turizmu sa ciljem da bude društveno i  socijalno odgovorna  tvrtka. 

O okolišu brinemo kroz 5 slijedećih elemenata:

  1. Sprječavanje zagađenja
  2. Minimizacija otpada
  3. Recikliranje
  4. Kontrola onečišćenja
  5. Zbrinjavanje otpada

Početkom  2013. Godine Best Western Premier  Hotel Astoria sudjelovao je u projektu Zeleno poslovanje, organiziranog od strane Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Projekt Zeleno poslovanje prepoznat je od strane hotela kao važan iskorak za turizam Hrvatske koji bi mogao dati priliku da se hotel diferencira na globalnom tržištu kao zelena destinacija što je u svijetu danas trend koji nekim hotelima ostvaruje značajnu dobit. Detaljnije o samoj dodjeli certifikata možete pogledati ovdje http://www.upuhh.hr/hr/vijesti/dodjela-certifikata-sustainable-hotel/.

 U svim daljnjim aktivnostima društva naglasak će osim na kvalitetu usluge biti stavljen i na implementaciju dodatnih ekoloških mjera unutar  poslovanja. Strateški ciljevi postavljeni su od strane uprave i vlasnika hotela. Kvaliteta usluge garancija je budućeg uspješnog poslovanja Best Western Premier Hotela Astoria d.o.o..